olosuhteet

 Toimitus

Lähetämme kaikki verkkokaupassa ostetut tuotteet samana päivänä tilaamalla ennen keskipäivää. 16.00.

Käytämme GLS-, Postnord-, DHL-, UPS- ja huonekalujen kuljetusta.

Toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää - melkein kaikille maille.

Toimitus toimitusmiehillä

Jos olet toimittanut huonekalut kantolaitteella, ilmoitamme sinulle päivää ennen kuin operaattori saapuu. Jos operaattorilla on mahdollisuus sijoittaa lähetys, kuten autoportti tai omalla ajotiellä, ota meihin yhteyttä. Kaikki lähetykset toimitetaan jalkakäytävälle. Jos toimituspäivää ei voida havaita monista syistä tai muuten menee pieleen toimituksen aikana - ota yhteyttä rahti- ja suunnittelu autotalliin uudella toimituspäivällä.

Toimitus rahti -miehen kanssa tulee useimmissa tapauksissa tilauksen jälkeen ja muuten jopa 3 arkipäivää.

Toimitus muihin maihin kuin Eurooppaan - tarjottiin olosuhteisiin, joista tarjoat itse tullit ja verot.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät Tanskan 25%: n arvonlisäveron. Jos päätät saada lähetyksen Euroopan ulkopuolelle, et maksa Tanskan arvonlisäveroa, vaan lähetämme tavarasi tullilaskelmaan.

Kaikki verkkokaupan hinnat ovat ohjeellinen hinta, kunnes olet valinnut oikeat materiaalit, sinulle ilmoitetaan heti, mikä kunkin tuotteen hinta on.

Luottokorttimaksua ei veloiteta.

Hintavirheet tehdään varauksia.

Maksu Dankartin kanssa

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät 25%: n Tanskan arvonlisäveron. Voit maksaa Dankartin, Visadankartin, Visaelektronin, MasterCardin, Maestro, JCB: n, MobilePay: n, Andayn, Applepayn kanssa.

Maksu erällä tai laskulla Klarnan tai Andayn kautta

Klarna:

Jotta Klarnan maksutapoja voidaan tarjota, kannattaa ehkä siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna arvioidaan, onko sinulla pätevyys heidän maksutapojaan ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirretyt henkilötietosi käsitellään Klarnan oma tietosuojaviesti.

ANDAY:

Joka päivä voit jakaa maksusi. Maksat ensimmäisen erän, kun tuote toimitetaan ja jäljellä oleva summa maksetaan seuraavien 3 kuukauden aikana. Jokainen päivä on ilmainen sinulle niin kauan kuin maksat ajoissa. Jokaisen päivän avulla saat tilin, jota voit käyttää kaikissa verkkokaupoissa, jotka tarjoavat maksua Andayn kautta. Lue Andayn ehdot täältä: www.yday.io/en/terms--------/Shopper

EAN -tilaus

Saamme EAN -tilauksia julkisilta laitoksilta. Jos haluat käyttää EAN -tilauksia, laita tavarat koriin ja valitsemasi laatikkoon vain EAN -numeron maksu.

Maksuturva

Tämä sivu kuvaa maksuturvallisuutta osoitteessa designgaragen.dk.

Maksu verkossa: Voit maksaa Designgaragen.dk -sivustolla Tanskan liikkeeseenlaskijan Dankartin, Visa-, MasterCard-, pankkisiirron tai julkisen EAN -numeron kanssa.

Kun maksat kortilla, nostamme tililläsi vain, kun tavarasi lähetetään meiltä. Saat kuitin maksusta yhdessä tavaroidesi kanssa.

Et aiheuta mitään riskiä käyttämällä dakorttia tai muuta maksutapaa Designgaragen.dk, kun käytämme ns. SSL-yhteyttä varmistaaksemme, että ei ole muita, jotka "kuuntelevat", kun kortinumero tai muut tietosi siirretään verkossa. Luottokorttitiedot välitetään Designgaragen.dk: n kautta verkoihin turvallisella ja salattuun SSL-yhteyteen-älä näe korttitietojasi, eivätkä koskaan näe niitä, koska tämän osan kaupan osasta hoitaa sertifioitu maksujen tarjoaja.

Peruutus oikein

Designgaragen.dk tarjoaa 30 päivän nostooikeuden, jota sovelletaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos peruutat ostoksen, Designgaragen.dk on ilmoitettava 30 päivän kuluessa päivästä, jolloin sait esineen kädessä. Sinulla on velvollisuus palauttaa esine samassa kunnossa ja määrään kuin se on vastaanotettu, mikä myös sovelletaan siihen Pakkaus- ja tietomerkit, tuotteessa on. Asiakkaalle aiheutuu jopa tuotteen palauttamiseen liittyviä kustannuksia.

Kohteen palautusta suositellaan lähettäjän toimittaneen lähetystoimittajan kautta, joka on toimittanut tuotteen ja tapahtuu palautusjärjestelmän kautta DesignGaragen.dk -sivustolla nopeamman kohtelun ja ostohinnan palauttamiseksi.

Yhteys oikein

Sinulla on 2 vuoden takuu. Designgaragen.dk -sivustolta ostetuille tavaroille valitusoikeus koskee tuotteen vastaanottamista. On odotettavissa, että asiakkaana noudatat suljettuja ohjeita tai hakevan tuotemerkin omalta verkkosivustolta ohjeita, jotka ohjaavat tuotteen asianmukaista käyttöä ja ylläpitoa. Jos tuotetta rikkoo ohjeiden suhteen, sitä pidetään virheellisenä käytönä tai muuna vahingollisena käyttäytymisenä, joten valitusoikeus ei kata kohdetta.

Sinun on mainostettava "kohtuullisen ajan", kun olet löytänyt vian tuotteesta. Jos mainostat 14 päivän kuluessa vian löytämisestä, valitus on aina ajankohtainen.

Henkilötietokäytäntö

Tarvitsemme seuraavat tiedot, jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme:
Nimi, osoite, puh. ja sähköpostiosoite. Rekisteröimme henkilökohtaisia ​​tietojasi tuotteen toimittamiseksi sinulle.

Henkilötiedot on rekisteröity Designgaragen APS: llä ja tallennetaan viiden vuoden ajan, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Tiedonhallinta osoitteessa www.designgaragen.dk on Designgaragen APS.

Designgaragen APS: n rekisteröidyksi sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus käsitys siitä, mitä tietoja on rekisteröity sinusta. Sinulla on nämä oikeudet henkilötietolain mukaisesti ja tämän yhteydessä on osoitettu: webshop@designgaragen.dk

Valitukset

Jos haluat valittaa ostostasi, ota yhteyttä webshop@designgaragen.dk. Jos emme löydä ratkaisua, voit tehdä valituksen kentän asiaankuuluvilla hallituksilla, jos tämän ehdot täyttyvät. Katso lisää siitä, kuinka valittaa kuluttajavalituslautakunnalle osoitteessa www.forbrug.dk

Kilpailu- ja kuluttajaviranomainen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

Yrityksen tiedot

Designgaragen APS
Ulstrupvej 33
8870 Langå

Puhelin: (+45) 71 99 22 46
Sähköposti: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769