olosuhteet

Toimitus ja toimitus

Lähetämme kaikki verkkokaupasta ostetut tuotteet samana päivänä, mikäli ne on tilattu aikaisemmin 4 iltapäivällä.

Käytämme GLS-, Postnord-, DHL-, UPS- ja huonekalukuljetuksia.

Toimitusaika on 1-3 työpäivää lähes kaikkiin maihin.

TOIMITUS KULJETTAJALTA

Jos tarvitset huonekalun rahdinkuljettajan toimittamana, ilmoitamme sinulle päivää ennen rahdinkuljettajan saapumista. Jos rahdinkuljettajalla on mahdollisuus sijoittaa lähetys esimerkiksi autokatokselle tai omalle ajotielle, ilmoita siitä meille. Jos toimituspäivää ei eri syistä voida noudattaa tai jokin muu menee pieleen toimituksen aikana - rahti ja DesignGaragen ovat sinuun yhteydessä ja kertovat uuden toimituspäivän.

Toimitus kuriirilla tulee useimmiten tilauspäivää seuraavana päivänä ja muutoin jopa 3 arkipäivää.

Toimitus muihin maihin kuin Eurooppaan - toimitetaan DAP-ehdoilla - hoidat siis itse tullit ja verot.

HINNAT

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät Tanskan arvonlisäveron 25 %. Jos päätät lähettää sen Euroopan ulkopuoliseen maahan, et maksa Tanskan arvonlisäveroa, vaan lähetämme tavarasi tullattavaksi.

Kaikki verkkokaupan hinnat ovat ohjehintoja, kunnes olet valinnut oikeat materiaalit, saat välittömästi tiedon yksittäisen tuotteen hinnasta.

Luottokorttimaksua ei peritä.

Pidätämme oikeuden hintavirheisiin.

MAKSU DANKORTIN KANSSA

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät Tanskan ALV:n 25%. Voit maksaa Dankortilla, VisaDankortilla, VisaElektronilla, MasterCardilla, Maestrolla, JCB:llä, MobilePaylla, AnyDayllä, ApplePaylla.

MAKSU ERIKOISOSA TAI LASKUKSELLA KLARNAN KAUTTA TAI JONAIN PÄIVÄNÄ

Klarna:

Voidaksemme tarjota Klarnan maksutapoja saatamme siirtää henkilötietosi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko kelvollinen heidän maksutapoinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään ohjeiden mukaisesti Klarnan oma tietosuojailmoitus.

Milloin tahansa:

Anydaylla voit jakaa maksusi. Maksat ensimmäisen erän, kun tuote toimitetaan, ja loppusumma maksetaan seuraavan 3 kuukauden aikana. Anyday on sinulle ilmainen, kunhan maksat ajallaan. Anydaylla saat tilin, jota voit käyttää kaikissa verkkokaupoissa, jotka tarjoavat maksua Anydayn kautta. Lue Anydayn ehdot täältä: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

EAN TILAA

Saamme EAN-tilauksia julkisilta laitoksilta. EAN-tilauksen käyttäminen edellyttää, että laitat tavarasi ostoskoriin ja kassalla valitset vain EAN-maksun.

MAKSUTURVALLISUUS

Tällä sivulla kerrotaan DesignGaragen.dk:n maksuturvallisuudesta.

Verkkomaksu: DesignGaragen.dk:ssa voit maksaa Tanskan myöntämällä Dankort-, Visa-, Mastercard-, pankkisiirto- tai julkisella EAN-numerolla.

Kun maksat kortilla, nostamme summan tililtäsi vasta, kun tavarasi lähetetään meiltä. Saat kuitin maksusta tavaroiden mukana.

Sinulla ei ole riskiä käyttämällä Dankortiasi tai muita maksutapoja DesignGaragen.dk:ssä, sillä käytämme niin kutsuttua SSL-yhteyttä varmistaaksemme, että kukaan muu ei "kuuntele", kun korttisi numeroa tai muita tietoja siirretään verkossa. Luottokorttitiedot välitetään DesignGaragen.dk:n kautta NETS:iin suojatulla ja salatulla SSL-yhteydellä - emme näe korttitietojasi emmekä tule koskaan näkemään niitä, koska tämän osan tapahtumasta hoitaa valtuutettu maksuvälittäjä.

PERUUTUSOIKEUS

DesignGaragen.dk tarjoaa 30 päivän peruutusoikeuden, joka on voimassa tuotteen vastaanottamisesta. Jos kadut ostosta, DesignGaragen.dk:lle on ilmoitettava tästä viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Olet velvollinen palauttamaan tuotteen samassa kunnossa ja samassa määrässä kuin se vastaanotettiin, mikä koskee myös sitä pakkaukset ja tiedotuskyltit, joka on tuotteessa. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kuluista.

Kaikki tuotteen palautukset suositellaan tehtäväksi tuotteen toimittaneen rahtitoimittajan kautta ja palautusjärjestelmämme kautta osoitteessa DesignGaragen.dk, jotta kauppahinnan käsittely ja palautus ovat nopeampia.

VALITUSOIKEUS

Sinulla on 2 vuoden valitusoikeus. DesignGaragen.dk:stä ostettuihin tuotteisiin reklamaatiooikeus on voimassa tavaran vastaanottamisesta. Sinun edellytetään, että noudatat asiakkaana mukana toimitettuja ohjeita tai etsit ohjeita tuotteen hoitoon brändin omilta verkkosivuilta, jotka opastavat tuotteen oikeaan käyttöön ja huoltoon. Jos tuote ei ole ohjeiden mukainen, se koetaan virheelliseksi käytöksi tai muuksi vahinkoa aiheuttavaksi käytökseksi, eikä tuotteella siten ole reklamaatiooikeutta.

Sinun on mainostettava "kohtuullisen ajan" kuluessa siitä, kun olet huomannut tuotteen puutteen. Jos teet valituksen 14 päivän kuluessa vian havaitsemisesta, reklamaatio tulee aina oikea-aikaisesti.

HENKILÖTIETOKÄYTTÖ

Jotta voit solmia kanssamme sopimuksen, tarvitsemme seuraavat tiedot:
 Nimi, osoite, puhelinnumero. ja sähköpostiosoite. Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voimme toimittaa tavarat sinulle.

Henkilötiedot rekisteröidään DesignGaragen ApS:lle ja säilytetään viisi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Rekisterinpitäjä osoitteessa www.designgaragen.dk on DesignGaragen ApS.

DesignGaragen ApS:n rekisteröityneenä sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus saada käsitys siitä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet ja niihin liittyvät tiedustelut tulee osoittaa osoitteeseen: webshop@designgaragen.dk

VALITUKSEN PÄÄSY

Jos haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä webshop@designgaragen.dk. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit tehdä valituksen alueen asianomaisille lautakunnille, mikäli ehdot täyttyvät. Katso lisätietoja valituksen tekemisestä kuluttajavalituslautakunnalle www.forbrug.dk

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
 Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby

YRITYKSEN TIEDOT

DesignGaragen ApS
 Ulstrupvej 33
 8870 Langå

Puhelin: (+45) 71 99 22 46
 Sähköposti: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769