Tietoja DesignGaragen.dk:stä

Olemme täällä, koska rakastamme huonekaluja ja kalustesuunnittelua. Mutta olemme täällä yhtä paljon, koska haluamme antaa sinulle erityisen kokemuksen.

Arvostamme rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä, oli kyse sitten hinnasta, palvelusta tai laadusta. Hyvä asiakaskokemus on meille tärkeintä. Meillä on laaja valikoima kalusteklassikoita maailmankuuluilta tanskalaisilta ja ulkomaisilta suunnittelijoilta niin olohuoneeseen, ruokasaliin, toimistoon kuin kokoushuoneeseen.

Kaikki designhuonekaluissa DesignGaragen tarjoaa design-klassikoita kohtuulliseen hintaan, jotta jokaisella on mahdollisuus hankkia sellaisia taideteoksia. Jos et löydä etsimääsi muotoiluklassikkoa, teemme kaikkemme saadaksemme sen sinulle.

Ota yhteyttä osoitteeseen webshop@designgaragen.dk tai (+45) 71 99 22 46 - autamme aina designhuonekalujen ostoon ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä ja neuvoissa.

Tuotteiden aitous ja turvallisuutesi Kun DesignGaragen ostaa uusia design-klassikoita, varmistamme aina valmistajalta sertifikaatin tai muun aitoustodistuksen, jos se on mukana.