olosuhteet

Toimitus ja merenkulku

Lähetämme kaikki tuotteet ostetaan verkkokaupasta samana päivänä, kun tilattu ennen puoltapäivää. 16.00.

Käytämme GLS, Postnord, DHL, UPS ja huonekalujen kuljetus.

Toimitusaika on 1-3 arkipäivää - lähes kaikissa maissa.

TOIMITUS Varustamot

Jos olet toimittanut huonekalu kantajan kanssa, ilmoitamme päivää ennen harjoittaja saapuu. Jos kantaja on mahdollisuus pyytää siirtoa, kuten autokatos tai omassa ajotieltä, anna meille haluavat saada ilmoituksen. Jos toimituspäivä ei voida noudattaa eri syistä, jokin menee vikaan synnytyksessä - sinuun yhteyttä rahti ja DesignGaragen uudella toimitusaika. Toimitus operaattorin tulee useimmiten ylihuomenna tilaus- ja muuten jopa 3 työpäivää.

hintoja

Kaikki hinnat verkkokaupassamme sisältävät arvonlisäveron. Kaikki hinnat Webissä kauppa on vähittäismyyntihinta kunnes valitset oikeat materiaalit, saat ilmoituksen heti, mitä kunkin tuotteen hintaan.

Määrätty ei luottokorttimaksu.

Varaukset tehdään hinnoittelusta virheitä.

Maksu DANKORT

Kaikki hinnat verkkokaupastamme ovat myös Tanskan ALV 25%. Voit maksaa luottokortilla, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB ja mobilepay.

EAN TILAA

Saamme EAN tilauksia julkiset laitokset. Käyttää EAN varauksen sinun täytyy laittaa kohteita koriin, ja ruutuun juuri valitse EAN-numeron maksu.

TURVALLISUUS MAKSAMINEN

Tällä sivulla kerrotaan maksun turvallisuuden DesignGaragen.dk.

Maksu verkossa: Voit milloin DesignGaragen.dk maksaa Tanskan antanut Visa, MasterCard, pankkisiirto tai julkinen EAN-numeron.

Kun maksat kortilla, me veloittaa summan tililtäsi, kun tavarat lähetetään. Saat maksutosite yhdessä teidän tavaroita.

Suoritat mitään riskiä käyttämällä luottokortin tai muun maksutapoja DesignGaragen.dk kun käytämme SSL-yhteyden varmistaa, että on olemassa muita, jotka "kuuntelee", kun kortin numero tai muuta dataa lähetetään verkossa. Luottokortin tiedot välitetään DesignGaragen.dk verkkoihin turvallisessa ja salatun SSL-yhteyden - emme näe kortin tiedot ja koskaan näe niitä, koska tämä osa kauppaa hoitaa sertifioitu maksupalveluntarjoaja.

PERUUTUS

DesignGaragen.dk saatiin 30 päivän palautusoikeus, voimassa päivä saat tuotteet. Jos pahoillani ostoksen, DesignGaragen.dk ilmoitetaan kirjallisesti 30 päivän kuluttua olet saanut tavaran vastaanottamisesta. Olet velvollinen palauttamaan tavarat samassa kunnossa ja määrä sen saatuaan, joka on voimassa myös pakkaus- ja info merkkejäSe on siinä kohdassa. Asiakas maksaa kaikki kustannukset palauttamalla tavaran.

Tahansa tuotteet takaisin suositellaan tehty kautta rahti myyjä, joka on toimittanut tavaroita, ja on kautta kierrättämällä järjestelmä DesignGaragen.dk saada nopeammin hoitoa ja paluu ostohinnan.

TAKUU

Sinulla on 2 vuoden takuu. Tavaroista ostetaan DesignGaragen.dk voimassa takuu tavaran vastaanottamisesta. On odotettavissa, että sinulle asiakkaana seuraavaa oheisen ohjeen tai etsivät suuntiin hoito brändin omilta sivuilta sekä antaa ohjeita asianmukaiseen käyttöön ja kunnossapitoon tuotteen. Noudattamatta jättämistä tuotteen suhteessa reseptiä pidetään väärästä käytöstä tai muuta vahingollista käyttäytymistä, ja siksi kohde ei kuulu takuun piiriin.

Sinun täytyy valittaa kuluessa "kohtuullisessa ajassa", kun olet löytänyt tuotteen puutteellinen turvallisuus. Jos haet korvausta 14 päivän kuluessa vian havaitsemista, valitus on aina ajankohtainen.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tästä voi sopia kanssamme, tarvitsemme seuraavat tiedot:
Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tallennamme henkilökohtaisia ​​tietoja varten tuottaa sinulle tavaraa.

Henkilötiedot tallennetaan suunnittelun autotalli APS: ään ja säilytetään viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Data-ohjain osoitteessa www.designgaragen.dk on suunnittelu autotalli APS.

Suunnittelussa Garagen APS: n rekisteröidyt, sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus tietoa siitä, mitä tietoja rekisteröidään sinusta. Nämä oikeudet ovat henkilökohtaisen tiedon säännöstön jälkeen ja ota yhteyttä tähän: webshop@designgaragen.dk

Korjaus

Jos haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä webshop@designgaragen.dk. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit lähettää valituksen asiaankuuluvilla levyillä tällä alueella, jos ehdot täyttyvät. Katso lisää siitä, miten valittaa kuluttajien valituslautakuntaan www.forbrug.dk.

Kilpailu ja kuluttajaviranomainen
Carl JacobSensvej 35, 2500 Valby

Yrityksen tiedot

Suunnittele Garagen APS.
Ulstrupvej 33.
8870 Langå.

Puhelin: (+45) 71 99 22 46
Sähköposti: webshop@designgaragen.dk
CVR: DK35392769.